Friday, June 25

..TADAAA.. FIRST MALAYSIAN HALAL CHEESE!


 ....Memperkenalkan produk keju Malaysia yang pertama, 
TJA cheese!!!... So tak payahlah anda susah-susah nak belek kandungan bahan utama sampai terkenyet-kenyet kelopak mata kan... macam tu la saya sebelum ni kalau nak beli halal cheez di hypermarket....
Insya Allah yang ini HALALAN TOYYIBA....produk Malaysia  tu...ada pelbagai jenis, antaranya :
  • TJA Mozzarella classic /Black pepper/Garlic
  •  TJA Mozzarella Shredded
  • TJA Cream Cheese
  • TJA Smoked Cheese Sausage (supreme cheez chicken frank )




Sila buat pilihan anda ye.... cepat-cepat coz stok cepat abis ni...



Wednesday, June 23

KEK LAPIS ROLL SARAWAK

Gambar-gambar di bawah adalah senarai jenis kek lapis roll yang dijual...nyum..nyum...Alhamdulillah memang sedap...mana-mana yang berkenan di hati bolehlah membuat tempahan.....



Sunday, June 20

Marshmallow pun boleh

Selain enak dimakan begitu saje..boleh juga dibuat sebagai hantaran pertunangan@kahwin@as a gift pun boleh.. pendek kata apa-apa aje....

19 jun yang lalu saudaraku 
Nazliza zam zam telah mengikat tali pertunangan ..Alhamdulillah...tapi takde rezeki nak tunjuk gambar masa bertunang coz camera pula ..truut...truut... abis bateri....ini pun snap masa di rumah lagi....combination Halal laziz marshmallow and chocolate





Friday, June 11

MAKLUMAN PRODUK JUALAN...


SALAM ..

Dimaklumkan segala produk yang ada di dalam Nur's shop adalah untuk dijual manakala di dalam book store pula buat masa ini majalah solusi sahaja untuk jualan...
sekian dimaklumkan

TERIMA KASIH

sms/call 012-6997154

Wednesday, June 9

Membina Keyakinan Diri...


SOLUSI EDISI 17
(Membina Keyakinan Diri)

Isi kandungan:

Tafsir - Ustaz Zahazan Mohamed - Surah Al-Nazi'at, Malaikat Pencabut Nyawa dan Kisah Nabi Musa.

Hadis - Ustaz Adlan Abd Aziz - Kesakitan Lumrah Dalam Kehidupan.

Cerna Minda - Ir Ahmad Jais Alias - Menghargai Minda.

Isu - Pahrol Mohamad Juoi - Keyakinan Diri Untuk Mengubah Dunia dan Bagaimana Membina Keyakinan Diri.

Jalan Keluar - Ustaz Ahmad Baei Jaafar - Ulama Berperanan Membetulkan Umara.

Hikmah - Ustaz Hasrizal Abd Jamil - Antara Tudung dan Tali Leher.

Hai Anak - Rashidah Mustaffa - Kecil-kecil Biar Tahu Tujuan Hidup.

Muamalat - Ustaz Zaharuddin Abd Rahman - Hukum Berkenaan Facebook.

Cerdik Baik - Dato Dr Hj Fadzilah Kamsah - Tangani Marah.

Muslimah - Dato Siti Nor Bahyah Mahamood - Mendidik Anak Dalam Kandungan.

Misteri Alam Ghaib - Dato Ismail Kamus - Wanita Jahat Senjata Syaitan.

Usaha Jaya - Dr Irfan Khairi - Jutawan Gawat.

Dan banyak lagi.

Price: RM9.00

 

Blog Template by YummyLolly.com